Extern vertrouwenspersoon ongewenst gedrag en integriteit

Bij Van Dun Counseling kunt u terecht voor de inzet van gecertificeerde externe vertrouwenspersonen ongewenst gedrag en integriteit die lid zijn van de landelijke vereniging van vertrouwenspersonen

Waarom een externe vertrouwenspersoon?

Voor nogal wat organisaties loont het niet of nauwelijks om een eigen interne vertrouwenspersoon aan te stellen. De financiën zijn echter niet het enige argument om vertrouwenswerk uit te besteden. De rol en positie van een interne vertrouwenspersoon binnen organisaties kan ingewikkeld zijn. Een externe vertrouwenspersoon in plaats van of soms ook naast een interne vertrouwenspersoon verlaagt in veel gevallen de drempel voor medewerkers om naar een vertrouwenspersoon te gaan. Daarom kunt u met Van Dun Counseling een contract afsluiten waarmee uw medewerkers voor langere tijd verzekerd zijn van klachtafhandeling door een professionele externe vertrouwenspersoon. Uw medewerkers kunnen rechtstreeks en geheel vertrouwelijk contact met ons opnemen. Uw interne vertrouwenspersonen kunnen bij ons terecht voor advies binnen hetzelfde contract. Ook is het mogelijk om incidenteel gebruik te maken van een externe vertrouwenspersoon. Er zijn diverse oplossingen mogelijk en er is altijd een die bij uw organisatie past.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan en wij geven u graag advies!

Paul van Dun

Veenendaal,Utrecht

Kwaliteit

Van Dun Counseling is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en staat ingeschreven bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

%d bloggers liken dit: