Familieopstelling

In je leven ben je niet alleen, nooit geweest ook. De mensen om je heen doen wat met je. En ook al ben je je daar eigenlijk helemaal niet van bewust, ze bepalen voor een deel jouw leven en vormen je tot wie je bent. Een familieopstelling geeft de aanwezige lijntjes in je leven weer. Je ontdekt hoe jij jij werd en waar je vastloopt of juist schittert. Ook laat de opstelling zien waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt.

Hoe ziet een familieopstelling er uit? Als je deelneemt aan een familieopstelling zit je ergens mee, of misschien heb je een vraag. Hier maken we een opstelling van. In deze opstelling zet je jezelf in het midden. Dit kan met zogenaamde representanten maar het kan ook in een prive opstelling. Gaandeweg de opstelling kan het gebeuren dat het spreekwoordelijke kwartje valt en dat een en ander duidelijk zichtbaar wordt. Je zou dus kunnen stellen dat een familie opstelling helderheid geeft en wellicht een startpunt zou kunnen zijn voor een verwerking.

Neem vrijblijvend contact op met Paul.

Paul van Dun

Veenendaal, Utrecht

Kwaliteit

Van Dun Counseling is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en staat ingeschreven bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

%d bloggers liken dit: