Van Dun Counseling is opgericht door Paul van Dun (1962). Paul woont in Veenendaal en werkt met plezier als professioneel coach en counselor:
“Coaching en counseling zijn mijn passie. Ik vind het een uitdaging om mensen met sociale of emotionele problemen te begeleiden en – zo nodig – met enige sturing weer in het zadel te helpen.
Uiteraard ben ik geschoold in de gebieden waar ik werkzaam ben. Maar ik ben vooral wijzer geworden door het leven. Op mijn veertiende verliet ik – door omstandigheden – mijn ouderlijk huis. Ik woonde vervolgens twee jaar in een internaat en ging op mijn zestiende zelfstandig wonen. En dat vergt wat van iemand. Maar levert ook veel op: levenservaring!

Op jonge leeftijd werd ik ondernemer. Ik begeleidde studenten die tijdens hun studie strandden en leerde hen (aangepaste) doelen stellen. Van lieverlee kwamen er meer mensen op mijn pad die antwoorden zochten op vragen of hulp bij problemen. Ik wilde graag en goed helpen en volgde daarom verschillende cursussen. Later, toen mijn cliëntenkring en werkgebied zich uitbreidden, besloot ik mij verder te professionaliseren en volgde ik de opleiding tot coach/counselor.

Inmiddels ben ik ook als coach en counselor door de wol geverfd. Ik ben in staat verschillende tools in te zetten die bij cliënten tot positieve resultaten (kunnen) leiden. Mijn aanpak is nooit hetzelfde. Mijn werkwijze wel. Ik ben altijd open en eerlijk en soms confronterend en spiegelend. En ik hecht waarde aan geheimhouding.

Om mijzelf scherp te houden, overleg ik regelmatig met collega-counselors en volg ik bijscholingscursussen. Bovendien ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging.

Sinds 2013 werk ik vanuit een nieuwe praktijkruimte in Veenendaal. Maar wanneer een cliënt daar behoefte aan heeft, reis ik naar een locatie elders in het land.”

Voor wie?

Van Dun Counseling begeleidt volwassenen en kinderen met stress-gerelateerde klachten, angststoornissen, depressies, faalangst, PTTS, relatieproblemen, etcétera.

Maar ook wanneer je vragen hebt over het leven, sturing nodig hebt op zakelijk gebied of in een conflictsituatie bent beland, ben je bij Van Dun Counseling aan het juiste adres.

Van Dun Counseling biedt verschillende therapievormen en behandelmethoden. Elders op deze website (te vinden via het keuze menu op de homepage) kun je hier meer over lezen.

Paul van Dun

Veenendaal, Utrecht

Kwaliteit

Van Dun Counseling is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en staat ingeschreven bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

%d bloggers liken dit: